Tekenbureau Van Assen voor particuliere opdrachtgevers

Wanneer u de beslissing heeft genomen om te gaan verbouwen, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Dit begint met een goede bouwtekening die aan uw wensen voldoet en die natuurlijk binnen de regelgeving valt.
Tekenbureau Van Assen is zeer flexibel in de avonduren. Er kan dus snel een afspraak gemaakt worden om e.e.a. door te spreken, wat uw wensen zijn en wat u voor ogen heeft. N.a.v. ons gesprek kunt u op korte termijn een schetsontwerp van ons verwachten. Dit is een zogenaamd “praatplaatje” om met de gemeente te overleggen of uw idee binnen het bestemmingsplan past en wat er eventueel aangepast moet worden. Daarna verwerken wij de eventuele aanpassingen en wordt de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) aangevraagd.

Ook als er diverse berekeningen verstrekt moeten worden kunt u bij Tekenbureau Van Assen terecht. Deze werkzaamheden vallen helaas voor een deel buiten ons expertise gebied, maar wij heb genoeg connecties welke deze wel kunnen aanleveren. U houdt daardoor één aanspreekpunt en dat is wel zo gemakkelijk voor u!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw project. U krijgt op zeer korte termijn reactie.

Tekenbureau Van Assen staat voor snel, efficiënt, betrouwbaar en niet geheel onbelangrijk, een eerlijke prijs!